CPQ

Configure, price,
quote

Dostopajte do vseh podatkov in rezultatov,
hitro in preprosto, kjerkoli in kadarkoli.

>> Želim si preizkusiti

>> Želim poslati povpraševanjeCPQ - Configure, price, quote

Pridobite orodje za uspešno vodenje prodajnih priložnosti, ki vam omogoča:
HubTie CPQ je napreden sistem, ki podjetjem omogoča sprejemanje natančno definiranih naročil, hitrejši proces proizvodnje in posledično tudi hitrejšo odpremo naročil. V sistemu CPQ se programira niz pravil pri naročilnem postopku, ki omogočijo stranki izvedbo natančnega naročila, kjer se natančno definirajo vse specifične postavke (lastnosti, cene, popusti, roki dobave,..) . Izniči se možnost storitve napak pri naročilih, kar pomeni, da boste stranki zagotovo vedno izročili takšen izdelek, kot ga je sama res naročila.


Pozabite na stresna usklajevanja s strankami, na nepotrebna popravila in spremembe že izdelanih naročil, dokazovanje krivdnosti pri strankah ali vas,.. S sistemom CPQ boste zagotovo dvignili nivo vašega delovanja na višjo raven, izboljšali boste odnos s strankami, znižali boste stroške dela in omogočili hitrejšo rast vašega podjetja.


Sami imamo izkušnje z vpeljavo CPQ sistema v nekaj pomembnejših mednarodnih korporacij, ki so prepoznale vse prednosti takšnega sistema.

V povezavi s preostalimi našimi rešitvami (CRM; ERP; CMS; ACC) lahko vzpostavite popoln sistem za delovanje in rast vašega podjetja.


Razvoj poslovnih rešitev
Vse več podjetij se na svoji poti srečuje z izkazano potrebo po razvoju unikatnih poslovnih rešitev, ki bi omogočile njihov nadaljnji razvoj in rast. Najsodobnejše in pogosto unikatne poslovne rešitve so postale že nuja v marsikaterem podjetju, ki s svojim delovanjem izstopa iz ustaljenih postopkov delovanja.

Omogočamo vam visoko kvalitetne storitve razvoja novih poslovnih rešitev, ki bodo prišle nasproti vsem vašim zahtevam in potrebam.

V sodelovanju z vami bomo razvili unikatne rešitve, ki bodo spodbudile vaše inovativne poslovne procese, izboljšale vašo učinkovitost, produktivnost in kakovost. Z kvalitetnimi poslovnimi rešitvami lahko močno izboljšate tudi sodelovanje z vašimi dobavitelji, partnerji in strankami, poleg tega pa lahko močno izboljšate tudi delovne procese in odnose med vašimi zaposlenimi.


Razvoj unikatnih poslovnih rešitev poteka v več fazah, vedno pa vse faze potekajo v tesnem sodelovanju med vašim podjetjem in nami. Skupaj bomo poiskali najboljše rešitve, ki bodo vedno popolnoma usklajene z vašimi zahtevami in pričakovanji. 

10+

LET
POSLOVANJA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipisicing elit, sed do eiusmod.

2000+

ZADOVOLJNIH
UPORABNIKOV

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipisicing elit, sed do eiusmod.

12+

PRISOTNOST NA
TUJIH TRGIH

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipisicing elit, sed .

25+

LOREM IPSUM
DOLOR SIT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipisicing elit.
HubTie

blog


Ste pripravljeni zakorakati v celostno poslovanje?


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.Copyright © HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio - Sitemap