Kako do 60% cenejše spletne strani oz. spletne trgovine?





Slovenski podjetniški sklad je objavil Javni poziv za vavčer za digitalni marketing. S prijavo na javni poziv lahko pridobite nepovratno finančno spodbudo za izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije ali rezervacijske platforme. Slovenski podjetniški sklad vam bo pokril do 60% celotne vaše investicije oz. največ 1.500€ za izdelavo spletne strani, 2.000€ za izdelavo mobilne aplikacije ter največ 2.500€ za izdelavo spletne trgovine oz. rezervacijske platforme.

Naše podjetje je navedeno v katalogu strokovnjakov na portalu Digitalno inovacijsko stičišče Slovenija in smo certificiran izvajalec vseh navedenih storitev: izdelava spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme in mobilne aplikacije.

Kdo se lahko prijavi in kakšen je postopek prijave?

Prijavijo se lahko vsa mikro, mala in srednje velika podjetja, ki imajo vsaj enega zaposlenega in imajo sedež podjetja v Sloveniji. Prijavite se lahko ne glede na to ali ste s.p., d.o.o., d.n.o…

V našem podjetju vam pred prijavo pripravimo natančno ponudbo v kateri boste imeli natančno predvidene vse stroške izdelave. Nato vam pomagamo pri prijavi oz. oddaji vloge na podjetniški sklad, kjer vam bodo najkasneje v 15 dneh od prejema vloge podali odgovor, v kakšnem obsegu bodo sofinancirali vašo investicijo. Sledi podpis pogodbe o sodelovanje ter izvedba celotnega projekta. Po izvedenem projektu se vloži zahtevek za izplačilo subvencije, katero podjetniški sklad nakaže na vaš poslovni račun.

Smo eno izmed vodilnih slovenskih podjetij na področju izdelave spletnih strani, spletnih trgovin, mobilnih aplikacij in rezervacijskih platform. Mnogi so nam že zaupali svoj projekt, zaupajte nam tudi vi!

Pokličite nas na 070 860 812 ali nam pošljite e-mail na prodaja@hubtie.si.


Copyright © HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio - Sitemap