Prednosti uporabe ERP

Pridobite orodje za uspešno vodenje prodajnih priložnosti, ki vam omogoča:
HubTie ERP (Content Managament System) je sistem za urejanje in vzdrževanje vsebine spletnih mest, brez potrebnega znanja jezika HTML. Za boljši nadzor nad vašimi partnerji ter v povezavi z ERP sistemom omogoča celotno vodenje in upravljanje spletnih strani in podjetja.

Urejajte svoje vsebine preprosto, pregledno in učinkovito. Omogočeno je samostojno urejanje vsebine, novic, slik, pasic in drugih elementov vaše spletne strani, direktno, brez pomoči zunanjega izvajalca oziroma osebe, ki je stran izdelala.


Modularnost


Popolna prilagoditev sistema vašim potrebam. V uporabi imate zgolj module, ki jih resnično potrebujete, kar vam omogoča preprosto in pregledno uporabo.

Izvoz podatkov za računovodstvo


Vse podatke vezane za vaše poslovanje lahko preprosto izvozite v različne računovodske programe.
Možnost nadgradnje z moduli


Možna nadgradnja z CRM, CMS ali ACC sistemom. Celovita podpora vašega poslovanja.Brezplačne posodobitve sistema


Redno posodabljanje in nadgradnja sistema vključena v ceno. Brez dodatnih skritih stroškov.Storitev v oblaku


Dostopajte do vseh podatkov vašega podjetja kjerkoli in kadarkoli. Tako vam je omogočen stalen nadzor nad poslovanjem podjetja tudi, ko ste sami na drugem koncu sveta.Stalna podpora z naše strani


Verjamemo, da zaradi preproste zasnove ne boste naleteli na težave pri delu v našem sistemu. Vseeno vam je ekipa naših strokovnjakov vedno na voljo za brezplačno pomoč.
Copyright © HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio - Sitemap