E-cenik za gostinske lokale in ostala storitvena podjetja

Ukrepi ob preprečevanju širjenja COVID-19 predvsem gostincem in tudi mnogim drugim podjetnikom nalagajo spoštovanje predpisov, med katerimi je tudi umik jedilnih listov in cenikov z miz lokalov.

Zavedamo se, da želite tako gostinci kot tudi drugi podjetniki, tudi v času izrednih razmer svojim strankam nuditi najvišji nivo uslug. Ker gostom še vedno želite predstaviti vso svojo ponudbo, obenem pa se izogniti globi inšpektorjev lahko na tem mestu izkoristite vse možnosti, ki jih ponuja sodobna tehnologija.

Predstavljamo vam enostavno in cenovno ugodno rešitev – E-cenik, do katerega je možno dostopati z enostavnim skeniranjem QR kode.
E-cenik s QR kodo zagotavlja večjo varnost, saj zmanjšuje možnost prenosa okužb med gosti in osebjem lokala. Z uporabo E-cenika s QR kodo boste zmanjšali možnost okužb med zaposlenimi in se izognili vsem težavam, ki se pojavijo ob pomanjkanju kadra.

Gostu ponudite elektronski jedilni list

Kako lahko gostje dostopajo do vaših jedilnikov in cenikov?

Vse kar mora gost storiti, da se mu prikaže elektronski cenik ali elektronski menu je, da zažene za to ustvarjeno aplikacijo, s kamero mobilnega telefona poišče QR kodo in v naslednjem trenutku se mu že odpre spletna stran s predstavljeno ponudbo in cenami.


Delovanje E-cenika v treh hitrih korakih:

1. Gost poskenira QR kodo s svojim mobilnim telefonom
2. Pregleda ponudbo vašega lokala
3. Odda naročilo osebju lokala/natakarju

Prednosti uporabe E-cenika:

Brezstična storitev – Varen in higiensko neoporečen pregled ponudbe
Deluje na vseh telefonih - QR cenik je prilagojen za vse naprave
Brez čakanja - Takojšen pregled celotne gostinske ponudbe
Manj stroškov in skrbi - Brez razkuževanja tiskanih cenikov, brez nepotrebnih skrbi
Moderno – Digitalno in v koraku s časom
Zadovoljstvo gostov – Dodatna vrednost za vaše gosteCenik s QR kodo je prijazna in tudi izjemno dostopna rešitev

Naša rešitev E-cenika je do ponudnikov (podjetnikov) in tudi uporabnikov izjemno prijazna in nudi prijetno uporabniško izkušnjo. Vi kot ponudnik s samim delovanjem E-cenika nimate skoraj nič dela, razen tega, da poskrbite za sprotno obveščanje o morebitnih spremembah. E-cenik omogoča hitro in enostavno upravljanje ter popravke ponudbe brez dodatnih stroškov tiskanja.

Elektronski cenik ali elektronski menu je še posebno idealna rešitev za gostinske lokale in restavracije, ki dnevno spreminjajo svojo ponudbo.

Vzdrževanje in posodabljanje QR kode ni potrebno, saj je koda vezana na spletno stran na kateri se prikazuje vsebina ponudbe. V kolikor uporabljate slovenski CMS Minitron se bo tudi vsa vsebina samodejno osveževala.Preprosta vzpostavitev e-cenika v štirih korakih

1. Na poddomeni vam pripravimo podstran, ki se prilagaja vsem mobilnim napravam.
2. Na spletni strani bo objavljen e-cenik in osnovni podatki vašega podjetja.
3. Ponudbo, ki nam jo posredujete v digitalni obliki vnesemo v E-cenik
4. Pripravimo vam QR-kodo, ki jo postavitve na mize vašega lokala.

V kolikor bi želeli svojim obiskovalcem in strankam tudi sami ponuditi napredne E-cenike, nas kontaktirajte na 070/860-812 ali pa nam pošljite sporočilo na: info@hubtie.si
Copyright © HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio - Sitemap