Ustvarjamo uspešne zgodbe že več kot 12 let!
Smo ena izmed vodilnih družb na področju spletnega nastopa in razvoja programskih rešitev v Sloveniji. Razvili smo lasten sistem, ki kot edini na trgu združuje vse rešitve na enem mestu: CRM, CMS, ERP, ACC in CPQ.

Inovativen in visoko usposobljen kader skrbi za stalen razvoj in nadgradnjo naših obstoječih rešitev in sistemov. Sodelujemo z različnimi naročniki, od malih, start-up podjetij do velikih korporacij, ki so se odločili za uporabo naših visoko kakovostnih storitev.

Naš glavni cilj je pomagati podjetjem povečati svojo rast in razširiti poslovanje s pomočjo našega strokovnega znanja, izjemnih produktov in stroškovno učinkovitih rešitev.USTVARJALNOST IN INOVATIVNOST

Usmeritev podjetja in miselnost vseh zaposlenih temelji na ustvarjalnem pristopu in inovativnosti. Ponujamo inovativne in unikatne rešitve, saj le tako lahko v popolnosti ustrežemo vsem naročnikovim željam.

PRILAGODLJIVOST IN TRANSPARENTNOST

Vse naše rešitve so plod znanja in razvoja naših strokovnjakov. Vse rešitve so popolnoma prilagodljive izkazanim potrebam naročnikov. S strankami sodelujemo transparentno in odkrito saj le tako lahko zgradimo kvaliteten in dolgoročen odnos.

ZNANJE IN NAPREDEK

Visoko usposobljen kader se na vseh področjih stalno izobražuje in išče priložnost za svoj napredek. Spremembe na področju našega delovanja se odvijajo s svetlobno hitrostjo, zato je potrebno tem spremembam stalno slediti, jih integrirati v svoje delo in uspešno implementirati v svoje rešitve.Obiščite nas v Ljubljani

 

HubTie, AM Plus d.o.o.
Slovenija

Pisarna Ljubljana
Poslovna enota
Vodovodna cesta 92a,
1000 Ljubljana

telefon: 070 860 812Copyright © HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio - Sitemap