059 02 69 26  /prodaja@hubtie.com      
  /  

Hubtie

Blog

Hubtie

Blog

#ERP
ERP sistem – 5 prednosti za uporabnike sistema
Obstaja veliko prednosti, zaradi katerih je implementiranje ERP sistema v vaše poslovanje, prav gotovo dobra ideja. Med glavne prednosti uporabe ERP sistema prav gotovo spadajo zvišanje produktivnosti in učinkovitosti, znižanje stroškov ter pospešitev ostalih procesov znotraj vašega podjetja. Katere so še druge prednosti oz. posledice uporabe ERP sistema?
PREBERI VEČ
#CMS
27. Avgust
Kako boste prvi na Googlu?

Vsak lastnik spletne strani ali spletne trgovine ima enak cilj – biti na prvi strani med zadetki na Googlu. Vsem je namreč jasno, da so prav spletna mesta, ki so med prvimi zadetki, tudi najbolj obiskana, kar v prenesenem pomenu pomeni tudi boljše prodajne rezultate. A kako priti na prva mesta pri iskalnikih kot je Google?
PREBERI VEČ
#CRM
26. Avgust
Kako lahko CRM sistem izboljša vaše poslovanje
Vsako resno podjetje se dobro zaveda, kako so za njihovo poslovanje ključnega pomena zadovoljne stranke in dobri odnosi z njimi. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj prednosti uporabe CRM sistema, ki bodo zagotovo pripomogle k izboljšanju odnosa s strankami ter izboljšanju vašega poslovanja in dviga vaše konkurenčnosti..
PREBERI VEČ
#CMS
23. Avgust
3 hitri nasveti za SEO optimizacijo
Uspešnost vaše SEO optimizacije je odvisna od številnih dejavnikov. Eden izmed pomembnih dejavnikov, ki vpliva na SEO optimizacijo, je tudi izgradnja relevantnih zunanjih povezav do vaše spletne strani. Zato vam v nadaljevanju predstavljamo 3 hitre nasvete za SEO optimizacijo s katerimi boste lahko uspešno gradili tudi že omenjene povezave do vaše spletne strani..
PREBERI VEČ
#CRM
12. Avgust
LinkedIn kot uspešno prodajno in marketinško orodje
LinkedIn predstavlja s številom svojih uporabnikov največje poslovno družbeno omrežje na svetu. S svojim razvojem in ogromnim številom uporabnikov, je LinkedIn postal tudi odlično marketinško in prodajno orodje..
PREBERI VEČ
Copyright © HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio - Sitemap