059 02 69 26  /prodaja@hubtie.com      
  /  

Hubtie

Blog

Hubtie

Blog

Kategorije


#CMS
Kako se lotiti prenove spletnega mesta?
Kako se lotiti prenove spletnega mesta, da boste zagotovo zadovoljni s končnim rezultatom? V nadaljevanju predstavljamo nekaj kratkih nasvetov..
PREBERI VEČ
#CMS
23. December
Landing page oz. pristajalna stran
Poleg klasičnih spletnih strani in spletnih trgovin, se je v zadnjem času ogromno pozornosti posvetilo tudi razvoju in snovanju pristajalnih strani (ang. landing page). Pristajalna stran je ustvarjena z zgolj enim namenom – ustvarjati zadostno število konverzij.
PREBERI VEČ
#CRM
20. December
Dostopajte do vseh informacij o strankah in podjetju na enem mestu
Uspeh vašega poslovanja je v veliki meri odvisen tudi od razumevanja potreb vaših strank. V kolikor boste imeli podatke o nakupnih navadah vaših strank in njihovih povpraševanjih, potem boste tudi sami veliko lažje pripravili privlačno ponudbo in predstavili vaše izdelke ter storitve na ustrezen način.
PREBERI VEČ
#CMS
18. December
Vzpostavite B2B prodajo tudi na internetu
Razvoj interneta in naprednih internetnih rešitev je povzročil, da se vse več podjetij odloči za vzpostavitev B2B prodaje preko interneta. Zaradi močne konkurence in stalnega pritiska, so podjetja primorana zniževati svoje stroške in skrbeti za stalno povečevanje svoje prodaje. Pri obeh procesih lahko močno pomaga B2B prodaja, ki jo vzpostavimo na internetu.
PREBERI VEČ
#ACC
10. December
Ustanavljate podjetje? Boste odprli s.p., d.o.o. ali d.n.o.?
Ko se bodoči podjetniki odločajo za odprtje lastnega podjetja, se že na začetku srečajo z vprašanjem: odpreti s.p., d.o.o. ali d.n.o.? Med različnimi oblikami podjetja je tudi kar nekaj bolj ali manj vidnih razlik. Katere so te glavne razlike vam na hitro predstavljamo v nadaljevanju.
PREBERI VEČ
Copyright © HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio - Sitemap