ERP rešitev v oblaku

Velika večina podjetij pri svojem poslovanju uporablja oblačne poslovne rešitve. Tudi ERP je v veliki meri najpogosteje zastopan kot oblačna storitev. Razlogov zakaj je v kratkem času oblačna storitev postala tako priljubljena je seveda ogromno. Rešitve v oblaku podjetjem omogočajo ogromno fleksibilnosti, nižje stroške uporabe in vzdrževanja programskih rešitev, visoko stopnjo varnosti. Poleg tega so oblačne ERP rešitve najpogosteje zasnovane modularno, kar omogoča popolno prilagajanje rešitve potrebam podjetij.

Znižanje stroškov poslovanja

Pred leti, ko oblačne storitve še niso obstajale ali pa so bile šele v začetni fazi, so bila podjetja primorana ogromno svojih sredstev vlagati v drage nakupe strojne opreme, licenc, v stroške vzdrževanja in podpore. S tem, ko so vlagali v prej naštete drage nakupe, je zmanjkalo sredstev za potrebe razvoja in nadaljnje rasti podjetja. Z oblačno storitvijo se po nekaterih raziskavah stroški lastništva znižajo tudi za dobrih 10%, administrativne stroške pa je moč znižati tudi za 40%. Ker ni potrebno imeti lastnih ogromnih podatkovnih centrov, manj pa je tudi stroškov zunanjih izvajalcev, se prihranki pri poslovanju še povečajo.

Poleg znižanja stroškov se z oblačno storitvijo tudi močno poenostavi načrtovanje naložb. Pred leti so morala podjetja premišljeno načrtovati svoje naložbe v informacijsko tehnologijo in drago programsko opremo. Vsake toliko je bilo potrebno kupiti nove licence, strojno opremo ali pa poskrbeti vsaj za drago posodabljanje obstoječe opreme. Z oblačno storitvijo je tega načrtovanja in dragih stroškov občutno manj. Oblačna rešitev zagotavlja storitve na zahtevo, vlaganja v ERP pa lahko podjetja dojemajo kot operativne stroške.

Poenostavljeni delovni procesi, boljši odnosi in poslovni rezultati

Oblačna storitev ERP je zasnovana tako, da lahko kjerkoli in kadarkoli dostopate do vseh pomembnih podatkov. S tem, ko imate vse podatke vedno na voljo, se občutno poenostavijo vaši delovni procesi in izboljša vaša produktivnost. Podatki so na voljo vsem zaposlenim oz. lahko različnim službam določite različne pravice vpogleda in dostopa do podatkov. Kakorkoli že, z oblačno ERP rešitvijo se izboljša tudi sodelovanje med različnimi oddelki in zaposlenimi. Vsi podatki v oblačni ERP rešitvi so v vsakem trenutku posodobljeni in aktualni, kar omogoča tudi hitrejše sprejemanje pomembnih poslovnih odločitev, izboljšano odzivnost in posledično tudi boljše poslovne rezultate. V oblačni ERP se enostavno lahko dodaja nove uporabnike, določa in spreminja njihove dostope do podatkov ter dodaja nove funkcionalnosti sistema.

Izboljšana varnost 

Vsako resno podjetje postavlja varnost podatkov na vrh lestvice svojih prioritet. V primerjavi s preteklostjo so oblačne rešitve dvignile varnost na nov, višji nivo. Varnostne posodobitve, preprečevanje vdorov in kraje podatkov so v domeni ponudnika oblačne storitve. Sami se pri uporabi ERP sistema v oblaku ne boste ukvarjali še z varnostnimi zadevami, ampak boste vso svojo energijo in čas vlagali zgolj v svoje poslovanje.

ERP HubTie se je skozi leta izkazal za izjemno zanesljivo poslovno rešitev, ki jo uporablja vse več podjetij doma in po svetu. V kolikor razmišljate o tem, da bi svoje poslovanje dvignili na višji nivo, potrebujete zanesljivo ERP rešitev in želite izboljšati svoje poslovne rezultate, potem nas kontaktirajte na tel. št. 070/860-812 ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo na: info@hubtie.si.

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, vam podrobneje predstavili vse naše rešitve in tudi pripravili brezplačno ponudbo za najem naših storitev. 


Copyright © HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio - Sitemap