Davčna blagajna, ki omogoča enostavno nadgradnjo v spletno trgovino


Pojav epidemije je močno vplival na poslovanje marsikaterega podjetja. Mnogi so morali vsaj začasno popolnoma ustaviti svoje poslovanje, nekateri so se uspeli na trenutne razmere vsaj približno prilagoditi, obstajajo pa tudi podjetja, ki so obseg svojega poslovanja v času krize tudi močno povečali. Večina teh podjetij je že pred časom krize uspešno poslovala na spletu, nekaj pa je tudi takšnih, ki so se na spremembe hitro odzvali in svoje poslovanje ob pojavu epidemije preselili na splet.

Spletna prodaja že nekaj let beleži rast in na nekaterih področjih že prevzema vodilno vlogo pred fizičnimi trgovinami. Spletni nakupi so lahko opravljeni hitro in enostavno, kar je glavni razlog, da se ljudje čedalje več odločajo za nakupovanje v spletnih trgovinah. Podatki za Slovenijo iz leta 2019 kažejo, da preko spleta nakupuje že več kot 70% uporabnikov interneta. Med najbolj pogostimi nakupi, ki so opravljeni v spletnih trgovinah so: nakup oblačil in obutve, modnih dodatkov, elektronskih naprav in gospodinjskih aparatov,.. Poleg naštetega, se v spletnih trgovinah seveda uspešno tržijo in prodajajo tudi drugi artikli.

Prehod na spletno prodajo je lahko dokaj enostaven in preprost, še posebej v kolikor ste uporabnik naše davčne blagajne HubTie POS. Ker smo pod znamko HubTie združili mnoge poslovne rešitve, lahko davčno blagajno preprosto nadgradimo v spletno trgovino ter s tem našim strankam pomagamo pri širitvi njihovega poslovanja in rasti njihove prodaje. HubTie združuje mnoge rešitve, med pomembnejšimi pa so zagotovo ERP sistem (načrtovanje virov podjetja) z davčno blagajno in CMS (samostojno urejanje spletnega mesta) ter CRM sistem (upravljanje odnosov s strankami).

Omenjene oblačne rešitve so združene na enem mestu, kar pomeni da vam bo omogočeno:
•    usklajeno vodenje zalog (fizične in spletne prodaje),
•    nadzor nad poslovanjem podjetja kjerkoli in kadarkoli,
•    CMS in davčna blagajna delujeta na vseh napravah (Windows, Android, iOS,..),
•    samostojno vodenje spletne trgovine (dodajanje artiklov, slik, cenikov, vsebin,..),
•    izvajanje marketinških aktivnosti,
•    in še mnogo več...


Vse informacije o zgoraj naštetih poslovnih rešitvah lahko dobite s klicem na tel. št. 070 860 812 oz. nam lahko pošljete tudi elektronsko sporočilo z vašim povpraševanjem na prodaja@hubtie.si.
Copyright © HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio - Sitemap