Implementacija in optimizacija ERP sistema


Sodobna podjetja si svojega poslovanja zagotovo ne morejo več predstavljati brez uporabe naprednih poslovnih rešitev. Ena izmed takšnih rešitev, ki lahko močno pripomorejo k razvoju, rasti in enostavnejšemu poslovanju podjetja, je implementacija ERP sistema v poslovanje podjetja. Na trgu obstaja ogromno različnih ERP sistemov. Veliko izmed njih je toge zasnove, kar pomeni, da ne omogočajo prilagodljivosti različnim tipom in zahtevam podjetij. S takšnim ERP sistemom podjetje sicer pridobi orodje, ki lahko deloma poenostavi njihovo poslovanje. A še vedno ostane ogromno delovnih procesov, ki zaradi neprilagodljivosti ERP sistema, niso optimizirani.

Rešitev je modularni in po meri razvit ERP sistem

ERP sistem se v poslovanje uvaja z željo, da bi standardizirali, avtomatizirali in na koncu tudi optimizirali svoje delovne procese. Po dosedanjih izkušnjah lahko zatrdimo, da je ogromno podjetij, ki pri svojem poslovanju uporablja več različnih programskih rešitev, ki delujejo popolnoma ločeno med seboj ali pa so v najboljšem primeru te sistemi povezani prek različnih integracij. Predstavljajte si podjetje, kjer imajo različne službe oziroma sektorji (nabava, prodaja, proizvodnja, računovodstvo,..) v uporabi različne programske rešitve. Takšna ureditev zagotovo pripelje do otežene komunikacije med različnimi oddelki, počasnejšega delovnega procesa ali celo podvajanja dela. Stanje, ki je za podjetje tako finančno kot tudi procesno gledano, veliko breme. Veliko ERP sistemov ne more v popolnosti optimizirati takšnega stanja, ker je njihov sistem univerzalna rešitev, brez možnosti prilagajanja.

HubTie ERP sistem je, za razliko od mnogih konkurenčnih sistemov, zasnovan modularno in omogoča razvoj rešitev po meri naročnika. Zaradi popolne prilagodljivosti potrebam podjetja, je z implementacijo HubTie ERP sistema tudi popolna optimizacija delovnih procesov, dosegljiv cilj. Implementacija sistema v poslovanje podjetja poteka v več fazah, ki pa ne motijo obstoječih delovnih procesov. ERP sistem je zasnovan tako, da tudi po zaključku implementacije omogoča nadaljnji razvoj in prilagajanje trenutnim delovnim procesom.

HubTie ERP je uporabnikom prijazna poslovna rešitev, saj od njih ne zahteva veliko prilagajanja in učenja. Kljub enostavni zasnovi in uporabi, pa HubTie ekipa še vedno poskrbi tudi za začetno uvajanje v uporabo nove poslovne rešitve.

Poleg ERP sistema, pa HubTie združuje tudi druge poslovne rešitve, ki pripomorejo k enostavnejšemu in uspešnejšemu poslovanju. Zato vas vabimo, da si med drugim ogledate tudi naš HubTie CRM in HubTie CMS sistem ali pa HubTie CPQ konfigurator ponudbe.

Za več informacij o zgoraj naštetih oziroma opisanih poslovnih rešitvah smo vam na voljo na tel. št. 070 860 812 oz. nam lahko pošljete tudi elektronsko sporočilo z vašim povpraševanjem na prodaja@hubtie.si.
 
Copyright © HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio - Sitemap