10 korakov do TOP spletne strani (2. del)

V našem zadnjem zapisu smo vam predstavili prve tri pomembne korake, ki vas pripeljejo do TOP spletne strani. Poleg zastavljenih ciljev, ki jih želite doseči s spletnim nastopom, smo kot pomembna koraka izpostavili še prepoznavo svojih potencialnih obiskovalcev in strank ter izbiro agencije in CMS sistema, v katerem bo izdelana spletna stran. Danes vam predstavljamo naslednje tri korake s katerimi boste odločno stopili proti končnemu cilju-TOP spletni strani.

4.    Načrtovanje spletnega nastopa

Poleg izdelave terminskega načrta je potrebno dobro načrtovati tudi sam spletni nastop. V sodelovanju z izbrano agencijo boste načrtovali vrsto korakov, ki bodo vaš spletni nastop pripeljali na sam vrh. Izdelovalcu spletnega nastopa boste podrobno predstavili svoje podjetje in delovanje, saj bo le tako možno izdelati stran, ki bo v popolnosti predstavljala vas in vašo dejavnost. V sodelovanju z izbrano agencijo boste izdelali načrt, kako vaše obiskovalce pripeljati na vašo spletno stran, na kakšen način boste s svojimi obiskovalci komunicirali na spletni strani, kako obiskovalce na spletni strani zadržati in tudi kasneje, ko stran zapustijo, kako ohranjati stike z njimi. V prvem koraku ste si postavili cilje, ki jih želite s spletnim nastopom doseči. V trenutni fazi pa boste izdelali načrt, kako boste dosegli te zastavljene cilje.

5.    Zasnova designa spletnega nastopa

Tudi design spletnega nastopa mora slediti vašim ciljem. Pri tem pa ima design tudi velik vpliv na zadovoljstvo in navdušenje vaših obiskovalcev. Izdelovalcu vašega spletnega nastopa posredujte nekaj predlogov že izdelanih spletnih mest, da si le-ta lahko ustvari sliko, kaj bi vam morebiti lahko bilo všeč. A pomembno je, da se zavedate, da mora bit spletni nastop všeč predvsem vašim obiskovalcem. Izkušeni strokovnjaki vam bodo zagotovo znali predlagati najboljše rešitve za vas in vaše podjetje. Dober design bo sledil podobi vašega podjetja (CGP), pri tem pa bo poskrbel tudi za pozitivno uporabniško izkušnjo pri vaših obiskovalcih. Le ta je odvisna od mnogih dejavnikov, med katerimi lahko najdemo tudi odziven design ter jasno navigacijo, ki sta zagotovo del trenutne faze izdelave spletnega mesta. Z odzivnim designom bodo uporabniki tudi preko mobilnih naprav hitro in enostavno našli informacije ter dostopali do vseh funkcij, ki jih zagotavlja klasična spletna stran. S preprosto in jasno navigacijo pa boste svojim obiskovalcem omogočili hitro sprehajanje po spletni strani brez nepotrebnega in zamudnega iskanja.

6.    Programiranje

Programiranje je korak, kjer boste kot posamezniki najverjetneje najmanj sodelovali, saj bodo v tej fazi svoje delo opravili strokovnjaki iz izbrane agencije.

Tokrat smo vam predstavili naslednje tri pomembne korake s katerimi boste na dobri poti do TOP spletne strani. Sami smo načrtovali spletne nastope, izdelali design in programirali spletne strani, že za mnoga uspešna domača in tuja podjetja. V kolikor si tudi sami želite prepoznavnega in uspešnega spletnega nastopa, nas brez zadržkov kontaktirajte na 070 860 812 ali nam pošljite e-mail na prodaja@hubtie.si.
Copyright © HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio - Sitemap