3 hitri nasveti za SEO optimizacijo


Uspešnost vaše SEO optimizacije je odvisna od številnih dejavnikov. Eden izmed pomembnih dejavnikov, ki vpliva na SEO optimizacijo, je tudi izgradnja relevantnih zunanjih povezav do vaše spletne strani. Iskalniki (Google ipd.) bodo v primeru mnogih povezav do vaše spletne strani, prepoznali vašo stran kot kvalitetno in pomembno, kar pomeni, da boste med zadetki prav gotovo uvrščeni na visoka mesta. To pa je cilj vsake spletne strani. Zato vam v nadaljevanju predstavljamo 3 hitre nasvete za SEO optimizacijo s katerimi boste lahko uspešno gradili tudi že omenjene povezave do vaše spletne strani:

1.    Pišite blog in redno objavljajte na svoji spletni strani

S pisanjem bloga in deljenjem zanimivih vsebin boste pri svojih obiskovalcih zagotovo zbudili zanimanje in poskrbeli za visok obisk vaše spletne strani. A da bi ohranili visok nivo zanimanja in obiskovanja vaše strani, morate poskrbeti za redne objave. Vaše bralce bodo zagotovo zanimale nove vsebine s koristno in zanimivo vsebino. Zato se prisilite v redno pisanje in objavljanje, saj boste le tako lahko pričakovali reden obisk ter potencialno tudi deljenje vaših vsebin in novic.

2.    Gradnja povratnih povezav (backlinks)

Povratne povezave (ang. backlinks) so eden izmed najpomembnejših elementov SEO optimizacije in igrajo pomembno vlogo pri uvrščanju na visoka mesta pri spletnih iskalnikih. Povratne povezave so pravzaprav povezave, ki so objavljene na drugih spletnih straneh, in obiskovalca s klikom na to povezavo pripeljejo na našo spletno stran. Pomembno je, da imamo vzpostavljene kvalitetne povratne povezave. Pri tem mislimo na to, da so povezave do naše spletne strani in naših vsebin, objavljene na straneh, ki so za iskalnike relevantne in prepoznane kot pomemben vir informacij.

3.    Dodana vrednost vaše vsebine
 
Če želite še dodatno pritegniti pozornost vaših rednih bralcev in tudi potencialnih obiskovalcev, potem morate svojim tekstom obvezno dodati ostale zanimive vsebine: slike, video posnetke, grafe,.. V svoje pisanje vključite tudi statistične podatke, navedite vire oz. lahko s svojimi obiskovalci delite npr. tudi študije primerov. S tem boste pri svojih obiskovalcih pridobili na relevantnosti, poleg tega pa si boste s takšno vsebino tudi povečali možnosti, da bi kdo delil povezavo do te vsebine. 
 
V treh hitrih korakih smo vam predstavili pomembne elemente SEO optimizacije. Sami imamo z izdelavo spletnih strani in SEO optimizacijo ogromno izkušenj, zato nam zaupajo tako domača, kot tudi mnoga tuja uspešna podjetja. V kolikor si tudi sami želite prepoznavnega in uspešnega spletnega nastopa, nas brez zadržkov kontaktirajte na 070 860 812 ali nam pošljite e-mail na prodaja@hubtie.si.

 
Copyright © HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio - Sitemap