Izbrati CRM ali ERP sistem?

Razvoj CRM (sistem za upravljanje odnosov s strankami) in ERP sistemov (sistem za načrtovanje virov podjetja) je potekal skoraj vzporedno, saj obe rešitvi omogočata upravljanje s strankami, naročniki, dobavitelji,.. Na trgu se je pojavilo ogromno število programskih rešitev, ki nastopajo bodisi kot samostojen ERP sistem, bodisi kot samostojen in napreden CRM sistem. Kateri sistem izbrati za svoje poslovanje? Je dobro imeti v svojem podjetju oba sistema? Kaj pa, če bi v svoje poslovanje uvedli poslovno rešitev, ki vse to združuje na enem mestu?

V preteklosti se je večina podjetij posluževala zgolj enega od obeh sistemov oz. je ogromno primerov kjer podjetja niso imela nobenega sistema. Žal je razvoj trga tako hiter in konkurenca tako močna, da si resnega in uspešnega poslovanja ne moremo zamisliti brez naprednih poslovnih rešitev. ERP sisteme so do sedaj uporabljali predvsem v proizvodnji in logistiki, delo s takšnimi sistemi pa je bilo rezervirano za vodstvene strukture, nabavno službo, skladiščnike, računovodje,.. Na drugi strani pa so CRM sisteme uporabljali predvsem zaposleni na področju prodaje, trženja, podpore in komunikacije s strankami.

Za uspešno rast podjetja, povečanje proizvodnje in prodaje je ključno, da vse službe znotraj podjetja med seboj aktivno in uspešno sodelujejo. Ali res potrebujemo močno in zelo uspešno prodajno službo, na drugi strani pa proizvodnja zaostaja s svojim delom in kupcu ne moremo izročiti naročenega blaga? Verjetno se vsi strinjamo, da s takšnim načinom dela ne bomo prišli daleč. Zato je potrebno vse oddelke povezati med seboj, saj bo le s sodelovanjem možno pričakovati rast in napredek. Kako nam lahko to uspe? Z naprednim poslovnim sistemom, ki na enem mestu združuje vse rešitve.

Izberite CRM in ERP sistem

V kolikor ste se na začetku še spraševali ali izbrati za svoje poslovanje CRM ali ERP sistem, si lahko sedaj odgovorite: izberite rešitev, ki na enem mestu združuje oba sistema. Z ERP sistemom boste imeli popoln nadzor nad poslovanjem vašega podjetja. Omogočeno vam bo pregledno planiranje virov vašega podjetja, optimiziranje poslovnih procesov, analiziranje stanja in znižanje stroškov poslovanja.

S sistemom CRM pa boste dobili orodje za uspešno vodenje prodajnih priložnosti, pridobivanje novih strank in kontaktov, omogočeno vam bo napredno komuniciranje s strankami ter posledično tudi uspešno poslovanje z njimi.

Iščete popolno rešitev?

HubTie je najnaprednejši sistem za poslovanje vašega podjetja. Združuje vse rešitve na enem mestu, med drugim tudi zgoraj opisana ERP in CRM sistema. Sistem HubTie je zasnovan tako, da omogoča enostavno in uspešno integracijo tudi v že utečene poslovne procese. Podjetje in zaposleni lahko enostavno preidejo na nov način poslovanja, med vpeljavo sistema pa poslovni procesi potekajo nemoteno. Sistem je zasnovan tako, da je prijazen do uporabnikov in enostaven za uporabo. S svojo dostopnostjo in uporabnostjo vam sistem omogoča, da enostavno izkoristite ves njegov potencial. Ker se zavedamo, da je na trgu ogromno različnih podjetij, ki imajo različne potrebe in pričakovanja, smo razvili modularno in prilagodljivo rešitev. S tem se lahko popolnoma prilagodimo vsem zahtevam in tudi kasnejšim spremembam, kar pomeni, da z rastjo in razvojem ne boste imeli potreb po iskanju dodatnih programskih rešitev. Pri nas boste imeli vse na enem mestu, skupaj z vami bo rastel tudi naš sistem.

V kolikor potrebujete celovito poslovno rešitev nas pokličite na 070 860 812 ali nam pošljite e-mail na prodaja@hubtie.si.

Copyright © HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio - Sitemap