Katere so tri ključne prednosti "custom made designa" spletne trgovine?

Odločitev, ali želite svoje poslovanje prenesti na splet, ni vedno tako preprosta, kot se morda zdi na prvi pogled. Poraja se tisoč in eno vprašanje o izbiri CMS-ja, o varnosti, o celotnem procesu, o rezervacijskem sistemu, načinu plačila, urejanju, avtomatizaciji, in predvsem o tem, kako izbrati primernega in zaupanja vrednega izvajalca, ki nam bo spletno trgovino izdelal.Na spletu lahko najdemo ogromno informacij o ponudnikih, ki to storitev omogočajo. Vprašanje pa je, ali ima izvajalec dovolj znanja o najnovejših trendih, o internetnem marketingu, o promociji trgovine, o samem pospeševanju prodaje in o tem kakšen CMS sistem (sistem za urejanje spletne strani) uporablja.

Na trgu obstajajo različni CMS sistemi izdelave spletne trgovine, kot so Wordpress, Drupal, Magento, in številni drugi, ki omogočajo enostavno izdelavo ter urejanje. Vendar, če si želite popolnoma unikatno spletno trgovino in biti vodeni čez celoten proces, je potrebno izbrati izvajalca, ki se bo prilagodil vašim željam in izdelal spletno trgovino po točno določenem konceptu, ter željah in zahtevah posameznega naročnika, ter vam ponudil rešitve v primeru zapletov. V tem primeru so zneski izdelave spletne trgovine nekoliko višji, saj ponujajo številne prednosti, ki jih programski paketi, ki so na tržišču, ne omogočajo.

Želimo vam predstaviti ključne prednosti, ki jih ponuja unikatno oblikovana spletna trgovina, ki našim strankam poenostavi poslovanje in avtomatizacijo poslovanja preko našega CMS sistema HubTie - MiniTron.

Danes si poglejmo 3 ključne prednosti custom made designa spletne trgovine.

1. Zaprtokodni sistem


Odločitev, ali bo vaša spletna trgovina razvita na odprtokodni ali zaprtokodni programski opremi, je vprašanje, ki lahko predstavlja manjšo »tehnološko« dilemo. Na prvi pogled se odprtokodni sistemi morda zdijo kot odlična rešitev, predvsem zaradi dejstva, ker ne predstavljajo velikega finančnega zalogaja, vendar se je potrebno zavedati vseh posledic, ki jih ta sistem lahko prinese.

Poleg tega, da je potrebnega kar nekaj programskega znanja za samo implementacijo, je potrebno razumeti tudi to, da je tovrstne sisteme potrebno redno braniti pred zunanjimi vdori in jih posodabljati. Kar na začetku izgleda kot cenovno ugodna rešitev, lahko na daljše obdobje pomeni ravno obratno. Prav tako vam nihče ne more zagotoviti, da bo vse delovalo tako kot mora.

Pri HubTie svojim strankam zato ponujamo zaprtokodni sistem, ki omogoča načrtovan razvoj spletne strani ali spletne trgovine, ter vam nudi kasnejše možnosti nadgradnje poslovanja. Naš sistem predstavlja tudi večjo varnost, ravno zaradi zaprte kode, ki je varovana skrivnost našega podjetja in ni javno dostopna. Dolgoročno takšen sistem predstavlja manj stroškov in problemov z odpravljanjem napak in je zato primeren predvsem za bolj kompleksnejše spletne trgovine z več izdelki. Prav tako pa zaradi uporabe zaprtega sistema nudimo svojim strankam zaščito pred vdori in dnevno arhiviranje spletne strani.

2. Varnost podatkov


V dobi informacijsko-komunikacijskih tehnologij je možnost zlorabe osebnih podatkov še toliko večja. Ravno zato je potrebno biti v sklopu razvoja vaše spletne trgovine vseskozi pozoren na pravilno oblikovanje programske kode in zagotavljanja najvišje stopnje varnosti vaših podatkov.

Ob koncu projekta lahko vašo spletno trgovino nadgradimo tudi z uporabo varnostnih SSL certifikatov, z najvišjo enkripcijo podatkov, saj boste le tako obiskovalcem vaše spletne trgovine lahko sporočili, da za trgovino stoji verodostojno podjetje in da so vsi podatki zaščiteni.

3. Nemoteno delovanje strežnika


Izrednega pomena za nemoteno delovanje spletne strani pa nenazadnje predstavlja tudi delovanje strežnikov. Zaradi lastnega razvojnega sistema in dodatne podpore z vidika gostovanja vaše spletne strani v našem sistemu, nudimo svojim strankam nemoteno delovanje spletne strani z 99,90% uptime (delovanje strežnikov v procentih) rezultatom.

Več o prednostih rezervacijskih sistemov, načinov plačila, CMS sistemu in mnogih drugih prednostih, ki jih prinaša poslovanje na spletu, pa že v naslednjih člankih. Ostanite z nam..
Copyright © HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio - Sitemap