Na kaj morate biti pozorni pri izbiri davčne blagajne?





Odpirate podjetje in ste v fazi izbiranja ponudnika davčne blagajne? Ste morebiti že uporabnik davčne blagajne pa z njenim delovanjem niste najbolj zadovoljni? V nadaljevanju vam posredujemo nekaj kratkih informacij, na kaj vse morate biti pozorni pri izbiri davčne blagajne.

Enostavna uporaba

Uporaba blagajne mora biti vsem uporabnikom preprosta in jasna. Vsak podjetnik se mora ukvarjati s svojim poslovanjem, prodajo in aktivnostjo na trgu. Ne namenjajte svojega dragocenega časa za spoznavanje z zapletenimi sistemi, ki bodo vase delo in produktivnost upočasnili. Izberite blagajno, ki bo že ob prvem stiku omogočila samostojno in suvereno uporabo.

Ažurna asistenca

Tudi ob uporabi jasno zasnovane in preproste davčne blagajne lahko nenamenoma naredite kakšno napako ali naletite na kakšen nepričakovan problem. V tem primeru je ključno, da vam ponudnik davčne blagajne zagotavlja ažurno asistenco, ki naj bo brezplačna.

Posodobitve

Sama tehnologija in tudi zakonodaja se dandanes spreminjata precej hitro, zato se prepričajte, da boste izbrali davčno blagajno, ki bo sledila trendom, redno posodabljala svojo tehnologijo in varnostne zahteve. Posodobitve morajo biti za uporabnika brezplačne in avtomatizirane.

Brez skritih stroškov v drobnem tisku

Čeprav so današnje davčne blagajne večinoma izjemno dostopne, se večkrat veliki stroški skrivajo v navideznih malenkostih. Prepričajte se, da ima blagajna, ki jo izberete, enostavno plačevanje brez dolgoročnih obveznosti, stroškov odpovedi ali obveznosti za uporabo točno določenega procesorja za kreditne kartice.

Dostopnost podatkov

V kolikor želite imeti ažuren vpogled v delovanje vašega podjetja, morate uporabljati oblačno storitev davčne blagajne. Oblačna storitev davčne blagajne pomeni, da lahko do podatkov dostopate kjerkoli in kadarkoli.

Naša davčna blagajna HubTie POS vam zagotavlja vse zgoraj napisano in še več. Želite ponudbo za davčno blagajno ali zgolj potrebujete še nekaj več informacij o le-tej? Pokličite nas na tel. št. 070 860 812 ali pa nam pišite na prodaja@hubtie.si.


Copyright © HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio - Sitemap