Prodaja v tujini, zakaj pa ne?!

Internetna prodaja je tako pri nas kot tudi na drugih trgih po Evropi v stalnem porastu. Kupcem je všeč možnost, da lahko svoj nakup opravijo kjerkoli in kadarkoli, poleg tega lahko enostavno dostopajo do široke palete izdelkov in različnih ponudnikov. Potrošniki lahko tudi enostavno primerjajo izdelke in cene ter delijo svoje mnenje z drugimi.

Leta 2018 je tako v EU uporabljalo internet kar 87% prebivalcev starih od 16 do 74 let, od teh pa jih je kar 69% opravilo nakup oz. naročilo storitev na internetu. Število oseb, ki opravljajo nakupe na internetu, je v stalnem porastu, kar lahko hitro razberete tudi iz priloženega grafa (vir.: Eurostat):
Več kot 80 % uporabnikov interneta iz Združenega kraljestva, Danske, Nizozemske, Švedske in Nemčije nakupuje na spletu. Poleg omenjenih je največji porast nakupov preko spleta zabeležen v Estoniji, Španiji, Litvi, Italiji, Češki in Slovaški.

Ste že prepoznali svojo priložnost?

Spletna prodaja vam omogoča enostavno širitev preko meja. Z nastopom na novih trgih boste povečali svoje prihodke in prodajo ter omogočili rast vašemu podjetju. Želite v svoje poslovanje vpeljati sistem, ki vam bo omogočil uspešen nastop tudi na tujih trgih?

HubTie je sistem s katerim lahko izstopite iz povprečja. HubTie omogoča izdelavo in kasnejše samostojno urejanje unikatnih spletnih strani in trgovin. Omogočen je enostaven prehod na tuji jezik, saj osnova vaše spletne trgovine ostane ista, prevajajo se zgolj osnovne komponente. V sistemu so podprte različne valute z avtomatsko konverzijo, možna pa je tudi ročna nastavitev. Napreden sistem HubTie omogoča tudi prilagajanje cen glede na posamezne trge, prav tako boste imeli možnost prikazovanja enega artikla na več različnih spletnih trgovinah. Vse spletne trgovine, ki jih boste imeli v Sloveniji in na različnih tujih trgih boste lahko urejali na enem mestu. Predstavili smo nekaj prednosti zaradi katerih bo vaš nastop na spletnih trgih v tujini enostaven in uspešen. Naštete prednosti so zgolj nekatere iz množice mnogih, ki sistem HubTie postavljajo korak pred konkurenco.

V kolikor se tudi sami odločate za začetek spletne prodaje doma in v tujini oz. bi svoj trenutni spletni nastop želeli dvigniti na višji nivo, se obrnite na nas. Z veseljem vam bomo predstavili vse prednosti in rešitve sistema HubTie: ERP sistem, CRM sistem, CMS sistem,... Pokličite nas na 070 860 812 ali nam pošljite e-mail na prodaja@hubtie.si.

Copyright © HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio - Sitemap