Zakaj je napreden ERP sistem dodana vrednost vsakega podjetja?

 
Podjetja, ki nastopajo na trgu, morajo ob vseh spremembah in priložnostih, ki se pokažejo v danem trenutku, pokazati veliko mero prilagodljivosti in predvsem odzivnosti na te spremembe. Spremembe se dogajajo na vseh področjih. Z razvojem tehnologije se podjetjem odpirajo nove možnosti za napredek in razvoj. Ena od takšnih priložnosti, ki izboljša poslovanje vsakega podjetja in je temelj za nadaljnji razvoj, je tudi vpeljava naprednega ERP sistema v poslovanje podjetja.
 
ERP sistem kot napredna storitev v oblaku
 
Napreden ERP sistem v oblaku, se v primerjavi s starejšimi programskimi rešitvami razlikuje v tem, da ima možnost vgradnje avtomatizacije v vsakodnevne delovne procese izbrane organizacije. Tak ERP sistem vključuje tehnologije in rešitve kot so npr. prediktivna analitika (napovedna analitika, ki na podlagi preteklih rezultatov lahko napove prihodnje vedenje uporabnikov, strank, kupcev,..), izboljšana uporabniška izkušnja in umetna inteligenca, ki omogoča učenje in izvajanje različnih opravil v imenu njenega uporabnika. Za razliko od takšnega naprednega sistema, so v preteklosti programi predvsem opozarjali svoje uporabnike na različne stvari in opravila, ki pa jih je potem vseeno uporabnik moral opraviti sam. Pri naprednem ERP sistemu se srečamo z rešitvijo, ki organizacijam omogoča boljše izkoriščanje razpoložljivih podatkov za odločanje v prihodnosti.
 
Velikokrat so se podjetja srečevala z rešitvami, ki so potrebovale ogromno časa za vpeljavo v sistem delovanja posameznega podjetja. Tako so podjetja izgubljala tudi po več mesecev časa, da so sploh pričela z neko resnejšo uporabo programske opreme. S tem so seveda zamudili marsikatero priložnost, saj na trgu konkurenca zagotovo ne bo samo čakala. Napreden ERP sistem v oblaku omogoča hitrejše cikle uvajanja v delovne procese. Podjetja skoraj takoj pridobijo najsodobnejše rešitve in jih brez težav uvedejo v svoje delovanje. Tudi nadaljnji razvoj in nadgradnje nikoli ne zmotijo obstoječih procesov, kar je zagotovo ogromna prednost glede na stare rešitve. Inteligentni ERP sistem je deležen stalnega razvoja in posodobitev s katerimi je podjetjem omogočena stalna konkurenčnost.
 
Naš HubTie ERP sistem vam bo omogočil:

•    hitro uvedbo v delovanje podjetja – nov ERP sistem v vaše delovanje vpeljan takoj, brez nepotrebnega čakanja in kompliciranih prilagoditev delovnih procesov,
•    uspešne nadgradnje – nadgradnje v oblaku omogočajo hitrejšo uporabo vseh novih zmogljivosti sistema,
•    napredne rešitve – z naprednimi in vašim potrebam prilagojenimi rešitvami boste dvignili nivo svoje konkurenčnosti na trgu in izboljšali svoje poslovne rezultate..
Copyright © HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio - Sitemap