#CRM
Uspešnost e-mail marketinga
Digitalni marketing je zelo širok pojem, saj zajema mnoge različne strategije oz. načine oglaševanja. Poleg najbolj zastopanega plačljivega oglaševanja na spletnem iskalniku Google, na družbenih omrežjih Facebook, Instagram ipd., izvajanju kasnejšega ponovnega trženja oziroma remarketinga in ostalih oglaševalskih strategij, ima zelo pomembno vlogo tudi e-mail marketing.
PREBERI VEČ
#CRM
12. Avgust
LinkedIn kot uspešno prodajno in marketinško orodje
LinkedIn predstavlja s številom svojih uporabnikov največje poslovno družbeno omrežje na svetu. S svojim razvojem in ogromnim številom uporabnikov, je LinkedIn postal tudi odlično marketinško in prodajno orodje..
PREBERI VEČ
#CRM
16. Julij
Zakaj se odločiti za uporabo CRM sistema?
Ali tudi sami razmišljate o vpeljavi CRM sistema v vaše podjetje? Še vedno niste prepričani ali CRM sistem resnično potrebujete oz. ne veste ali CRM sistem resnično deluje?
PREBERI VEČ
#CRM
11. Julij
Kako izboljšati vaš e-mail marketing?
E-mail marketing je za mnoga podjetja eno izmed najmočnejših orodij za promocijo njihovih storitev in izdelkov. S pomočjo e-mail marketinga lahko ohranjate stalni stik s svojimi obstoječimi in tudi potencialnimi strankami..
PREBERI VEČ
#CRM
13. Junij
Zakaj je CRM sistem pomeben tudi za mala podjetja?
Vaši prihodki in nadaljnja rast podjetja so odvisni predvsem od vaših strank. Kako ohranjati stalen stik z vašimi strankami in kako še bolje razumeti svoje stranke? S pomočjo naprednega CRM sistema..
PREBERI VEČ
#CRM
04. Marec
Kako z avtomatizacijo marketinga do večjega števila konverzij? 1. Korak - Pozdravni e-mail
Pred dnevi smo se v našem podjetju pogovarjali o tem, kako s pomočjo dodatnih marketinških aktivnosti še povečati zanimanje za izdelke/storitve naše stranke.
Tudi vi iščete nasvet, kako povečati število konverzij?
PREBERI VEČ
#CRM
04. Marec
Zakaj je vsebinski marketing pomemben tudi za vaše podjetje?
Vsebinski marketing lahko definiramo kot ustvarjanje uporabnikom zanimive in privlačne, lahko tudi zabavne vsebine. Vsebina mora biti napisana kvalitetno, tako da bralcu daje občutek dodane vrednosti.
PREBERI VEČ
#CRM
22. Februar
Trije nasveti za vaš digitalni marketing
Če želite, da bo vaše podjetje opazno in prepoznavno, potem potrebujete digitalno oglaševanje oziroma digitalni marketing. Digitalni marketing predstavlja najhitrejši način, da dosežete potencialne kupce v kar najkrajšem času. Postal je tudi tako efektiven..
PREBERI VEČ
Copyright © HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio - Sitemap