#ERP
Hubtie e-računi. Poslujte brezpapirno že danes!

Vse več uporabnikov se zaveda, da je papirno poslovanje že dalj časa preteklost. Podjetja si želijo cenejše, hitrejše, enostavnejše in okolju prijaznejše poslovanje in tako pridobivati na konkurenčni prednosti. Pri tem jim je v veliko pomoč izdajanje e-računov. Znotraj sistema Hubtie vam je sedaj na voljo modul, ki omogoča izdajanje in pošiljanje e-računov.

PREBERI VEČ
#ERP
11. September
ERP sistem – 5 prednosti za uporabnike sistema
Obstaja veliko prednosti, zaradi katerih je implementiranje ERP sistema v vaše poslovanje, prav gotovo dobra ideja. Med glavne prednosti uporabe ERP sistema prav gotovo spadajo zvišanje produktivnosti in učinkovitosti, znižanje stroškov...
PREBERI VEČ
#ERP
22. Julij
Izbrati CRM ali ERP sistem?
Na trgu se je pojavilo ogromno število programskih rešitev, ki nastopajo bodisi kot samostojen ERP sistem, bodisi kot samostojen in napreden CRM sistem. Kateri sistem izbrati za svoje poslovanje? Je dobro imeti v svojem podjetju oba sistema? 
PREBERI VEČ
#ERP
29. Maj
Digitalna transformacija in vloga ERP sistema
Digitalna transformacija je danes nujen in zelo pomemben proces vpeljave novih strategij in tehnologij v utečene poslovne modele in procese dela.
PREBERI VEČ
#ERP
05. Maj
7 dejavnikov pri izbiri ERP sistema
Pri odločitvi, kateri ERP sistem izbrati, je potrebno pozornost nameniti naslednjim funkcionalnostim, ki so pomembne pri vpeljavi takšnega sistema v poslovanje podjetja..
PREBERI VEČ
#ERP
01. Marec
Zakaj vsako uspešno podjetje potrebuje sodoben ERP sistem?
ERP je kratica, ki v dobesednem prevodu pomeni: načrtovanje virov podjetja. ERP sistem za nadzor poslovanja podjetja vam omogoča celovito, uspešno in pregledno planiranje virov podjetja. 
PREBERI VEČ
#ERP
25. Februar
Na kaj morate biti pozorni pri izbiri davčne blagajne?
Odpirate podjetje in ste v fazi izbiranja ponudnika davčne blagajne? Ste morebiti že uporabnik davčne blagajne pa z njenim delovanjem niste najbolj zadovoljni?
PREBERI VEČ
#ERP
25. Februar
Pregled terjatev, plačil in avtomatsko zapiranje odprtih računov? Zakaj pa ne?

Vse se začne pri pregledu vašega poslovanja - plačanih fakturah, sprejetih ponudbah... in ostalih podatkih, ki vam poenostavijo poslovanje in omogočajo, da svoj čas namenite rasti podjetja.

PREBERI VEČ
2
Copyright © HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio - Sitemap