#CMS
Kako boste prvi na Googlu?

Vsak lastnik spletne strani ali spletne trgovine ima enak cilj – biti na prvi strani med zadetki na Googlu. Vsem je namreč jasno, da so prav spletna mesta, ki so med prvimi zadetki,...
PREBERI VEČ
#CMS
17. Januar
Kako se lotiti prenove spletnega mesta?
Kako se lotiti prenove spletnega mesta, da boste zagotovo zadovoljni s končnim rezultatom? V nadaljevanju predstavljamo nekaj kratkih nasvetov..
PREBERI VEČ
#CMS
23. December
Landing page oz. pristajalna stran
Poleg klasičnih spletnih strani in spletnih trgovin, se je v zadnjem času ogromno pozornosti posvetilo tudi razvoju in snovanju pristajalnih strani (ang. landing page). Pristajalna stran je ustvarjena z zgolj enim namenom – ustvarjati zadostno število konverzij.
PREBERI VEČ
#CMS
18. December
Vzpostavite B2B prodajo tudi na internetu
Razvoj interneta in naprednih internetnih rešitev je povzročil, da se vse več podjetij odloči za vzpostavitev B2B prodaje preko interneta. Zaradi močne konkurence in stalnega pritiska, so podjetja primorana zniževati svoje stroške in skrbeti za stalno povečevanje svoje prodaje. Pri obeh procesih lahko močno pomaga B2B prodaja, ki jo vzpostavimo na internetu.
PREBERI VEČ
#CMS
21. November
Zakaj obiskovalci zapuščajo vaše spletne strani?
Glavni cilj vsake spletne strani ali trgovine je oddano povpraševanje ali opravljen nakup. Kateri pa so razlogi, da obiskovalec zapusti spletno mesto predno pride do katerega od prej omenjenih dejanj? Preberite v nadaljevanju našega bloga.
PREBERI VEČ
#CMS
18. November
Zakaj brezplačne spletne strani niso najboljša izbira
Že nekaj časa je moč opaziti, da se vse več oseb in podjetij zaveda pomembnosti kvalitetnega spletnega nastopa. Zato izdelavo spletnih strani zaupajo usposobljenim strokovnjakom, ki stran postavijo v izbranem zaprtokodnem sistemu.
PREBERI VEČ
#CMS
14. November
Ali vsako podjetje potrebuje spletno stran?
V kolikor se tudi sami sprašujete, ali za svoje poslovanje in obstoj potrebujete spletno stran, imamo za vas pripravljen kratek in jasen odgovor: DA! Zakaj prav vsako podjetje potrebuje lastno spletno stran, si preberite v nadaljevanju našega današnjega zapisa..
PREBERI VEČ
#CMS
24. Oktober
SEO optimizacija vsebine na spletni strani
Kako pomembna je SEO optimizacija za uspeh našega spletnega nastopa, verjetno niti ni potrebno več razlagati. V kolikor želimo biti res uspešni, morajo biti vse vsebine na naši spletni strani SEO optimizirane. Katere pa so malenkosti, ki bodo vašo vsebino naredile SEO optimizirano? Preberite v današnjem zapisu..
PREBERI VEČ
#CMS
23. Avgust
3 hitri nasveti za SEO optimizacijo
Uspešnost vaše SEO optimizacije je odvisna od številnih dejavnikov. Eden izmed pomembnih dejavnikov, ki vpliva na SEO optimizacijo...
PREBERI VEČ
Copyright © HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio - Sitemap