#CRM
Za katera podjetja je primerna uporaba CRM?
Razvoj tehnologije je podjetjem omogočil, da v svoje poslovanje vključujejo različne tehnološke rešitve, ki jim omogočajo poenostavitev poslovnih procesov, boljšo učinkovitost in izboljšanje poslovnih rezultatov. Med mnogimi poslovnimi rešitvami najdemo tudi CRM, ki ureja odnose s strankami.
PREBERI VEČ
#CRM
31. Marec
Uspešnost e-mail marketinga
Digitalni marketing je zelo širok pojem, saj zajema mnoge različne strategije oz. načine oglaševanja. Poleg najbolj zastopanega plačljivega oglaševanja na spletnem iskalniku Google, na družbenih omrežjih Facebook, Instagram ipd., izvajanju kasnejšega ponovnega trženja oziroma remarketinga in ostalih oglaševalskih strategij, ima zelo pomembno vlogo tudi e-mail marketing.
PREBERI VEČ
#CRM
04. Februar
Povezava CMS in CRM sistema
HubTie na enem mestu združuje mnoge rešitve, ki lahko močno pomagajo pri izboljšanju vaših poslovnih rezultatov. Med rešitvami lahko najdete tudi CMS in CRM sistem. Zakaj je pomembno, da imate oba omenjena sistema povezana med seboj?
PREBERI VEČ
#CRM
20. December
Dostopajte do vseh informacij o strankah in podjetju na enem mestu
Uspeh vašega poslovanja je v veliki meri odvisen tudi od razumevanja potreb vaših strank. V kolikor boste imeli podatke o nakupnih navadah vaših strank in njihovih povpraševanjih, potem boste tudi sami veliko lažje pripravili privlačno ponudbo in predstavili vaše izdelke ter storitve na ustrezen način.
PREBERI VEČ
#CRM
06. December
Izbira ponudnika CRM rešitve
S pravilno izbiro ustreznega CRM sistema, lahko močno izboljšate vaše odnose s strankami, odnose med zaposlenimi, olajšate delovne procese in izboljšate svoje prodajne rezultate. CRM sistem bi v načelu potrebovalo vsako podjetje, ki teži k izboljšanju svojih delovnih in prodajnih procesov.
PREBERI VEČ
#CRM
03. Oktober
CRM – kako izbrati pravo rešitev?
Glavna težava podjetij pri uporabi CRM rešitev je ta, da premalo poznajo tako svoje delovne procese kot tudi potrebe, še manj pa poznajo vse možnosti uporabe CRM sistema. Kako torej izbrati pravo rešitev?
PREBERI VEČ
#CRM
18. September
CRM pomaga ohraniti obstoječe stranke in povečati vaš profit
CRM igra pomembno vlogo v vsakem resnem podjetju, ki velik del svojega poslovanja namenja delu s strankami. Kako lahko napreden CRM sistem pomaga tudi vam? V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj aktivnosti, pri katerih je CRM nenadomestljivo orodje..
PREBERI VEČ
#CRM
26. Avgust
Kako lahko CRM sistem izboljša vaše poslovanje
Vsako resno podjetje se dobro zaveda, kako so za njihovo poslovanje ključnega pomena zadovoljne stranke in dobri odnosi z njimi...
PREBERI VEČ
#CRM
16. Julij
Zakaj se odločiti za uporabo CRM sistema?
Ali tudi sami razmišljate o vpeljavi CRM sistema v vaše podjetje? Še vedno niste prepričani ali CRM sistem resnično potrebujete oz. ne veste ali CRM sistem resnično deluje?
PREBERI VEČ
1
Copyright © HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio - Sitemap