#CMS
Kako boste prvi na Googlu?

Vsak lastnik spletne strani ali spletne trgovine ima enak cilj – biti na prvi strani med zadetki na Googlu. Vsem je namreč jasno, da so prav spletna mesta, ki so med prvimi zadetki,...
PREBERI VEČ
#CMS
01. Julij
10 korakov do TOP spletne strani (3. del)
V prvih dveh delih smo že predstavili pomembne korake na poti do TOP spletne strani: določanje ciljev, načrtovanje, design, izbira agencije in CMS sistema ter programiranje..Tokrat predstavljamo še zadnje štiri korake, ki vas pripeljejo do popolne spletne strani..
PREBERI VEČ
#CMS
24. Junij
10 korakov do TOP spletne strani (2. del)
V današnjem zapisu vam predstavljamo naslednje tri korake, ki vas pripeljejo do TOP spletne strani..
PREBERI VEČ
#CMS
18. Junij
10 korakov do TOP spletne strani (1. del)
Spletna stran je pogosto prvi kontakt stranke oz. uporabnika vaših storitev z vašim podjetjem ali ustanovo. Zato vam predstavljamo 10 korakov do TOP spletne strani..
PREBERI VEČ
#CMS
24. Maj
Kako do 60% cenejše spletne strani oz. spletne trgovine?
Razmišljate o izdelavi nove spletne strani ali trgovine? Bi želeli priti do prenovljenega spletnega nastopa kar do 60% ugodneje?
PREBERI VEČ
#CMS
02. April
Prodaja v tujini, zakaj pa ne?!
Internetna prodaja je, tako pri nas kot tudi na drugih trgih po Evropi, v stalnem porastu. Boste izkoristili priložnost in tudi sami razširili svojo prodajo preko meja?
PREBERI VEČ
#CMS
04. Marec
Katere so tri ključne prednosti "custom made designa" spletne trgovine?
Odločitev, ali želite svoje poslovanje prenesti na splet, ni vedno tako preprosta, kot se morda zdi na prvi pogled. Poraja se tisoč in eno vprašanje o izbiri CMS-ja, o varnosti, o celotnem procesu, o rezervacijskem sistemu, načinu plačila, urejanju, avtomatizaciji,..
PREBERI VEČ
#CMS
04. Marec
Je že čas za prenovo vaše spletne strani?
S spletnimi stranmi ali spletnimi trgovinami je tako, kot s telefoni. Tudi telefone menjamo vsake nekaj let, čeprav je le-ta verjetno še vedno uporaben. Če menite, da vaša spletna stran potrebuje prenovo, potem jo verjetno res.
PREBERI VEČ
#CMS
22. Februar
5 elementov, ki ustvarijo pozitivno uporabniško izkušnjo (UX)

Z obiskom spletne strani se pri obiskovalcu ustvari določena uporabniška izkušnja (=UX, User Experience). Ali bo ta izkušnja pozitivna ali ne, je odvisno od nekaterih pomembnih elementov, ki gradijo našo spletno stran.


PREBERI VEČ
Copyright © HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio - Sitemap